Dr. Kasza és Fia

+36 62 431 430

Hírek

Elérhetőségek

Borgyogyaszati_szurovizsgalat_borgyogyasz-onkologus_szakorvossal

Bőrgyógyászati szűrővizsgálat bőrgyógyász-onkológus szakorvossal

Rendszeres anyajegyszűréssel a bőrrák megelőzhető! A közönséges anyajegyek a hétköznapi ember számára nem különíthetők el az úgynevezett atípusos anyajegyektől, akár a már kialakult bőrráktól – a melanomától, ezért fontos hogy minden bőrelváltozást rendszeresen, szakember által ellenőriztessünk

Tovább >
Szemeszeti_szurovizsgalat_szemesz_szakorossal

Szemészeti szűrővizsgálat szemész szakorossal

Az általános szemészeti szűrővizsgálat (szemvizsgálat) elsősorban a látászavarok diagnosztizálása és azok megfelelő javítása érdekében történik, de felmérjük ezzel együtt a szem egészségi állapotát is, melynek kapcsán számos információhoz jutunk a szervezet egyéb megbetegedéseire, mint például a cukorbetegség vagy a magasvérnyomás okozta érkárosodásokra vonatkozóan is. Nagyon fontos az évenkénti látásellenőrzés akár panasz nélkül is. A szemfenéki eltérések az első időszakban még nem okoznak panaszt, emiatt akkor is érdemes rendszeres szűrővizsgálaton részt venni, ha nem tapasztalunk látásromlást.

Tovább >
Megnyitottuk_ultrahang_szakrendelesunket

Megnyitottuk ultrahang szakrendelésünket!

A legújabb GE Logiq F6 ultrahang készülékkel és két szakorvossal várjuk pácienseinket. Nálunk Ön adhat időpontot!

Tovább >

Még nem késő védekezni a kullancsok által terjesztett betegségekkel szemben!

Jelentkezzen rendelőnkben, most ingyenes beadással szeretnénk támogatni Önöket a kullancsok által terjesztett betegségekkel szemben!

Tovább >
Pszichologiai_rendeles

Pszichológiai rendelés

"Nem segíthet rajta csak a pszichológus"

Tovább >
Rheumatologiai_maganrendeles_az_Eletero_Gyogykozpontban

Rheumatológiai magánrendelés az Életerő Gyógyközpontban

Januártól megnyitjuk rheumatológiai rendelőnket, ahol Dr. Modok Mária szakorvos várja az ízületi panaszokkal küzdő betegeket. Fejlett diagnosztikai és terápiás eszközökkel, alapos orvosi vizsgálattal és rövid várakozási idővel segíti a gyógyulni vágyókat.

Tovább >
Kellemes_Karacsonyi_Unnepeket_es_Boldog_Uj_Esztendot_kivanunk

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánunk!

„Ha az ünnep elérkezik az életedben, akkor ünnepelj egészen. (…) Tisztálkodjál belülről és kívülről. Felejts el mindent, ami a köznapok szertartása és feladata. Az ünnepet nemcsak a naptárban írják piros betűkkel. Nézd a régieket, milyen áhítatosan, milyen feltétlenül, milyen körülményesen, mennyi vad örömmel ünnepeltek! Az ünnep a különbözés. Az ünnep a mély és varázsos rendhagyás.” (Márai Sándor)

Tovább >
Ismet_itt__az_influenza_szezon

Ismét itt az influenza szezon!

Az influenza egy gyakran súlyos vagy akár halálos kimenetelű betegség, amelyet az influenza vírus okoz. Tünetei kezdetben megegyeznek a náthával: torokfájás, nem produktív köhögés, orrfolyás, orrdugulás, esetleg láz, fejfájás, rossz közérzet, fáradtság, ízületi- és izomfájdalom. A nátha azonban kivételesen ritkán okozhat súlyos megbetegedést, a halálos kimenetel pedig szinte ismeretlen.

Tovább >
Meghivo_egeszsegi_allapotanak_felmeresere

Meghívó egészségi állapotának felmérésére!

Egészségének megőrzése érdekében szűrővizsgálati kampányt indítunk 2015.november 30-tól az Életerő Gyógyközpontban és a Jura Park Gyógyközpontban. Célja, hogy egy rugalmas időpontban, alapos orvosi és műszeres vizsgálattal tájékoztassuk a minket felkeresőket aktuális egészségi állapotukról és életvezetési tanácsokkal segítsük őket betegségek megelőzése érdekében.

Tovább >

50 éves az Algyői szénhidrogén bányászat

2015.június 26-án ünnepelte a Mol Nyrt. algyői telephelyének 50 éves fennállását. Az olajbányászatban dolgozók színvonalas ünnepség keretein belül emlékeztek meg a jubileumi fennállásról.

Tovább >
Hogyan_utazzunk_ha_rendszeresen_kezelendo_betegsegektol_szenvedunk

Hogyan utazzunk, ha rendszeresen kezelendő betegségektől szenvedünk?

A nyári forróságban sokunkban felmerül az utazás, nyaralás gondolata, de olykor nem csak a pénztárcánk, hanem egészségi állapotunk miatt is akadályokba ütközhetünk.Külföldi, egzotikus országba utazás előtt fontos tájékozódni a felmerülő veszélyekről, egészségre ártalmas tényezőkről illetve a környezetváltozás betegségeinkre gyakorolt hatásairól. Ezért érdemes felkeresni az utazás előtt nemzetközi oltóközpontot illetve utazási szakorvost.

Tovább >

Tevékenységeink

Híreink, érdekességek

Írjon nekünk