Dr. Kasza és Fia

+36 62 431 430

Hírek

Elérhetőségek

Tajekoztato

Tájékoztató

Kedves Pácienseink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy magánklinikánkon a megszokott rend szerint folyik a betegellátás! Tekintettel a rendkívüli járványügyi helyzetre, kérjük Önöket, hogy légúti fertőzés (láz, torokfájás, köhögés, orrfolyás) bármely tünete, illetve a megelőző két hétben történt külföldi tartózkodás esetén módosítsa időpontját a 06-70-561-1649-es telefonszámon! Kollégáink kiemelt hangsúlyt fektetnek a megfelelő fertőtlenítésre és a személyes higiéniára. Kérjük legyenek ebben is partnereink és kövessék a Nemzetközi Oltóközpontunk vezető főorvosának, Dr. Kasza Máriának tanácsait.

Tovább >
II_Proaktiv_Diabetesz_Nap_video

II. Proaktív Diabétesz Nap videó

Köszönjük még egyszer, hogy ennyien eljöttetek! Köszönjük a támogatóknak, a segítőknek és a szervezőknek a munkájukat! Elkészült az összefoglaló videónk is, amely betekintést nyújt milyen jó hangulatban telt a II. Lions jótékonysági Diabétesz Futás és a II. Proaktív Diabétesz Nap. Jövőre találkozunk!

Tovább >
21

A 2019. november 9-én megrendezésre kerülő II. Proaktív Diabétesz nap részletes programja. Az alábbi linken elérhető a rendezvénykiírás.

Tovább >
Felhivas

Felhívás!

2019.09.26-án csütörtökön, 8-16 óráig áramszünet lesz. Csak sürgős eseteket tudunk ellátni. Megértésüket köszönjük.

Tovább >
Dr_Latos_Melinda_interju

Dr. Látos Melinda interjú

A Duna tévé felkérésére a Dr. Látos Melinda - Egészségpszichológiai szakpszichológus, a Gyermekkori szomatizációról adott interjút.

Tovább >
II_Lions_jotekonysagi_diabetesz_futas

II. Lions jótékonysági diabétesz futás

Második alkalommal kerül megrendezésre a Szeged Első Lions Club jótékonysági futása a Diabétesz Világnapot megelőző szombaton.

Tovább >
Megnyitott_a_nogyogyaszati_szakrendeles_a_Proaktiv_Egeszsegkozpontban

Megnyitott a nőgyógyászati szakrendelés a Proaktív Egészségközpontban!

Dr. Csonka Andrea segítségével megnyitott a nőgyógyászati szakrendelésünk is! Kerülje el a sorban állást és kapja meg a legjobb ellátást. www.proaktivegeszsegkozpont.hu

Tovább >
Borgyogyaszati_szurovizsgalat_borgyogyasz-onkologus_szakorvossal

Bőrgyógyászati szűrővizsgálat bőrgyógyász-onkológus szakorvossal

Rendszeres anyajegyszűréssel a bőrrák megelőzhető! A közönséges anyajegyek a hétköznapi ember számára nem különíthetők el az úgynevezett atípusos anyajegyektől, akár a már kialakult bőrráktól – a melanomától, ezért fontos hogy minden bőrelváltozást rendszeresen, szakember által ellenőriztessünk

Tovább >
Szemeszeti_szurovizsgalat_szemesz_szakorossal

Szemészeti szűrővizsgálat szemész szakorossal

Az általános szemészeti szűrővizsgálat (szemvizsgálat) elsősorban a látászavarok diagnosztizálása és azok megfelelő javítása érdekében történik, de felmérjük ezzel együtt a szem egészségi állapotát is, melynek kapcsán számos információhoz jutunk a szervezet egyéb megbetegedéseire, mint például a cukorbetegség vagy a magasvérnyomás okozta érkárosodásokra vonatkozóan is. Nagyon fontos az évenkénti látásellenőrzés akár panasz nélkül is. A szemfenéki eltérések az első időszakban még nem okoznak panaszt, emiatt akkor is érdemes rendszeres szűrővizsgálaton részt venni, ha nem tapasztalunk látásromlást.

Tovább >
Megnyitottuk_ultrahang_szakrendelesunket

Megnyitottuk ultrahang szakrendelésünket!

A legújabb GE Logiq F6 ultrahang készülékkel és két szakorvossal várjuk pácienseinket. Nálunk Ön adhat időpontot!

Tovább >

Még nem késő védekezni a kullancsok által terjesztett betegségekkel szemben!

Jelentkezzen rendelőnkben, most ingyenes beadással szeretnénk támogatni Önöket a kullancsok által terjesztett betegségekkel szemben!

Tovább >
Pszichologiai_rendeles

Pszichológiai rendelés

"Nem segíthet rajta csak a pszichológus"

Tovább >
Rheumatologiai_maganrendeles_a_Proaktiv_Egeszsegkozpontban

Rheumatológiai magánrendelés a Proaktív Egészségközpontban

Januártól megnyitjuk rheumatológiai rendelőnket, ahol Dr. Modok Mária szakorvos várja az ízületi panaszokkal küzdő betegeket. Fejlett diagnosztikai és terápiás eszközökkel, alapos orvosi vizsgálattal és rövid várakozási idővel segíti a gyógyulni vágyókat.

Tovább >
Kellemes_Karacsonyi_Unnepeket_es_Boldog_Uj_Esztendot_kivanunk

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánunk!

„Ha az ünnep elérkezik az életedben, akkor ünnepelj egészen. (…) Tisztálkodjál belülről és kívülről. Felejts el mindent, ami a köznapok szertartása és feladata. Az ünnepet nemcsak a naptárban írják piros betűkkel. Nézd a régieket, milyen áhítatosan, milyen feltétlenül, milyen körülményesen, mennyi vad örömmel ünnepeltek! Az ünnep a különbözés. Az ünnep a mély és varázsos rendhagyás.” (Márai Sándor)

Tovább >
Ismet_itt__az_influenza_szezon

Ismét itt az influenza szezon!

Az influenza egy gyakran súlyos vagy akár halálos kimenetelű betegség, amelyet az influenza vírus okoz. Tünetei kezdetben megegyeznek a náthával: torokfájás, nem produktív köhögés, orrfolyás, orrdugulás, esetleg láz, fejfájás, rossz közérzet, fáradtság, ízületi- és izomfájdalom. A nátha azonban kivételesen ritkán okozhat súlyos megbetegedést, a halálos kimenetel pedig szinte ismeretlen.

Tovább >
Meghivo_egeszsegi_allapotanak_felmeresere

Meghívó egészségi állapotának felmérésére!

Egészségének megőrzése érdekében szűrővizsgálati kampányt indítunk 2015.november 30-tól az Életerő Gyógyközpontban és a Jura Park Gyógyközpontban. Célja, hogy egy rugalmas időpontban, alapos orvosi és műszeres vizsgálattal tájékoztassuk a minket felkeresőket aktuális egészségi állapotukról és életvezetési tanácsokkal segítsük őket betegségek megelőzése érdekében.

Tovább >

50 éves az Algyői szénhidrogén bányászat

2015.június 26-án ünnepelte a Mol Nyrt. algyői telephelyének 50 éves fennállását. Az olajbányászatban dolgozók színvonalas ünnepség keretein belül emlékeztek meg a jubileumi fennállásról.

Tovább >
Hogyan_utazzunk_ha_rendszeresen_kezelendo_betegsegektol_szenvedunk

Hogyan utazzunk, ha rendszeresen kezelendő betegségektől szenvedünk?

A nyári forróságban sokunkban felmerül az utazás, nyaralás gondolata, de olykor nem csak a pénztárcánk, hanem egészségi állapotunk miatt is akadályokba ütközhetünk.Külföldi, egzotikus országba utazás előtt fontos tájékozódni a felmerülő veszélyekről, egészségre ártalmas tényezőkről illetve a környezetváltozás betegségeinkre gyakorolt hatásairól. Ezért érdemes felkeresni az utazás előtt nemzetközi oltóközpontot illetve utazási szakorvost.

Tovább >

Tevékenységeink

Híreink, érdekességek

Írjon nekünk