Dr. Kasza és Fia

+36 62 431 430

Hírek

Elérhetőségek

Terheleses_EKG

Terheléses EKG

Az, hogy szívünk fokozott terhelés mellett mekkora “teljesítmény” leadására képes, kulcsfontosságú adatokat szolgáltat az orvosok számára: az esetleges szívinfarktus veszélyének mértékéről, a szívritmuszavar kockázatáról, a koszorúerek állapotáról, így a szív vérellátásáról. Akinek mellkasi fájdalma, nehézlégzéses panasza vagy ritmuszavara van, annak érdemes megfontolni a terheléses EKG-n való részvételt. Ez a vizsgálat akár életmentő is lehet, ha a probléma kialakulásának kezdeti szakaszában végzik el.

Tovább >
__Menedzserszures

Menedzserszűrés

A mozgásszegény, rohanó életmód, az ülő-foglalkozás, vagy éppen a fokozott pszichés stressz mind-mind olyan tényezők, amik bizonyos betegségek kialakulásához vezethetnek. A menedzserszűrés célja a betegségek megelőzése, kiszűrése, kezelése. Így válik a menedzserszűrés egy stratégiai fontosságú, hosszú távú befektetéssé, ahol a befektetés eredménye a vállalat kiegyensúlyozott, stabil működése a vezetőség és a munkavállalók egészsége révén.

Tovább >
Laborvizsgalatok_tavasszal_is_a_Proaktivban

Laborvizsgálatok tavasszal is a Proaktívban

Ha a természettel párhuzamosan Ön is meg szeretne újulni, kezdje azzal, hogy eljön hozzánk a Proaktív Egészségközpontba, hogy pár laborvizsgálattal kideríthessük, hogyan tölthetők fel azok a bizonyos lemerült elemek!

Tovább >
Tajekoztato

Tájékoztató

Kedves Pácienseink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy magánklinikánkon a megszokott rend szerint folyik a betegellátás! Tekintettel a rendkívüli járványügyi helyzetre, kérjük Önöket, hogy légúti fertőzés (láz, torokfájás, köhögés, orrfolyás) bármely tünete, illetve a megelőző két hétben történt külföldi tartózkodás esetén módosítsa időpontját a 06-70-561-1649-es telefonszámon! Kollégáink kiemelt hangsúlyt fektetnek a megfelelő fertőtlenítésre és a személyes higiéniára. Kérjük legyenek ebben is partnereink és kövessék a Nemzetközi Oltóközpontunk vezető főorvosának, Dr. Kasza Máriának tanácsait.

Tovább >
Dr_Latos_Melinda_interju

Dr. Látos Melinda interjú

A Duna tévé felkérésére a Dr. Látos Melinda - Egészségpszichológiai szakpszichológus, a Gyermekkori szomatizációról adott interjút.

Tovább >
Tovabbra_is_varjuk_ultrahang_szakrendelesunkre

Továbbra is várjuk ultrahang szakrendelésünkre

A legújabb GE Logiq F6 ultrahang készülékkel és két szakorvossal várjuk pácienseinket. Nálunk Ön adhat időpontot!

Tovább >

Még nem késő védekezni a kullancsok által terjesztett betegségekkel szemben!

Jelentkezzen rendelőnkben, most ingyenes beadással szeretnénk támogatni Önöket a kullancsok által terjesztett betegségekkel szemben!

Tovább >
Pszichologiai_rendeles

Pszichológiai rendelés

"Nem segíthet rajta csak a pszichológus"

Tovább >
Hogyan_utazzunk_ha_rendszeresen_kezelendo_betegsegektol_szenvedunk

Hogyan utazzunk, ha rendszeresen kezelendő betegségektől szenvedünk?

A nyári forróságban sokunkban felmerül az utazás, nyaralás gondolata, de olykor nem csak a pénztárcánk, hanem egészségi állapotunk miatt is akadályokba ütközhetünk.Külföldi, egzotikus országba utazás előtt fontos tájékozódni a felmerülő veszélyekről, egészségre ártalmas tényezőkről illetve a környezetváltozás betegségeinkre gyakorolt hatásairól. Ezért érdemes felkeresni az utazás előtt nemzetközi oltóközpontot illetve utazási szakorvost.

Tovább >
II_Proaktiv_Diabetesz_Nap_video

II. Proaktív Diabétesz Nap videó

Köszönjük még egyszer, hogy ennyien eljöttetek! Köszönjük a támogatóknak, a segítőknek és a szervezőknek a munkájukat! Elkészült az összefoglaló videónk is, amely betekintést nyújt milyen jó hangulatban telt a II. Lions jótékonysági Diabétesz Futás és a II. Proaktív Diabétesz Nap. Jövőre találkozunk!

Tovább >

Tevékenységeink