Dr. Kasza és Fia

+36 62 431 430

Rólunk

Elérhetőségek

" A beteg érdeke a legfőbb érdek"

Kedves Érdeklődők!

Dr. Kasza Mária vagyok háziorvos és foglalkozás-egészségügyi szakorvos. 35 éve praktizálok Szegeden asszisztensnőmmel, Trangerné Szatmári Máriával. 1990-től területi ellátás nélküli háziorvosi praxissá alakultunk a foglalkozás-egészségügyi ellátás mellett. Praxisunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy a betegellátást rugalmassá és minél betegközpontúbbá tegyük. Széles körben tartoznak hozzánk betegek Szeged és vonzáskörzetéből. Háziorvosi tevékenységünk mellett fontos szerepet kap a foglalkozás-egészségügyi ellátás. A komplex egészségügyi ellátásnak köszönhetően nehéz és könnyűipari , kereskedelmi és egyéb tevékenységeket folytató cégek is felkeresnek bennünket szolgáltatásainkért.

Időközben családi vállalkozássá fejlődtünk, hiszen fiam, Dr. Baráti Levente és menyem, Dr. Bérces Kitti az orvosi diplomájuk megszerzésével csatlakoztak hozzám és segítették munkámat. A folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően 2009-ben megnyitottunk egy új rendelőt az algyői Jura Ipari Parkban. A megnövekedett asszisztensi terhek miatt bővítettük csapatunkat Sahinné Molnár Edittel, aki a többiekhez hasonlóan jól képzett, tapasztalt munkaerő.

Állandó csapatunk mellett, az igények függvényében, több helyettes orvos és asszisztens áll rendelkezésünkre, akár egyszerre különböző helyszíneken.

Létrehoztunk egy nemzetközi oltóközpontot, ahol lehetőség van bármely védőoltás felvételéhez, illetve búvárorvosi vizsgálatok kivitelezéséhez és egészségügyi alkalmasságok véleményezéséhez.

A konvencionális orvoslás mellett pályámat végig követi a komplementer gyógyászat. 1989 óta foglalkozom tardícionális kínai orvosláson belül az akupunktúrával, valamint colon hidroterápiával.

Az alábbiakban bemutatnám csapatunkat:

Dr. Baráti Levente

Háziorvostan, Foglalkozás-egészségtan, Biztosítási orvostan szakorvos
Hivatalos elsősegélynyújtó oktató

Dr. Bérces Kitti

Foglalkozás-egészségtan, Biztosítási orvostan szakorvos, Hivatalos elsősegélynyújtó oktató
Orvosi angol szakfordító, tolmács
Hajóorvos

Trangerné Szatmári Mária

Háziorvosi és foglalkozás-egészségügyi szakasszisztens

Sahinné Molnár Edit

Háziorvosi és foglalkozás-egészségügyi szakasszisztens
Természetes gyógymódok terapeuta
Hormonegyensúly tanácsadó

Tevékenységeink

Híreink, érdekességek

Írjon nekünk