Dr. Kasza és Fia

+36 62 431 430

Rólunk

Elérhetőségek

" A beteg érdeke a legfőbb érdek"

Kedves Érdeklődők!

Dr. Kasza Mária vagyok háziorvos és foglalkozás-egészségügyi szakorvos. 40 éve praktizálok Szegeden asszisztensnőmmel, Trangerné Szatmári Máriával. 1990-től területi ellátás nélküli háziorvosi praxissá alakultunk a foglalkozás-egészségügyi ellátás mellett. Praxisunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy a betegellátást rugalmassá és minél betegközpontúbbá tegyük. Széles körben tartoznak hozzánk betegek Szeged és vonzáskörzetéből. Háziorvosi tevékenységünk mellett fontos szerepet kap a foglalkozás-egészségügyi ellátás. A komplex egészségügyi ellátásnak köszönhetően nehéz és könnyűipari , kereskedelmi és egyéb tevékenységeket folytató cégek is felkeresnek bennünket szolgáltatásainkért.

Időközben az utódlást biztosítva fiam, Dr Baráti Levente háziorvos, foglalkozás-egészségügyi-, biztosítás orvosi szakorvos veszi át folyamatosan a feladatok többségét, biztosítva az ellátás színvonalának garanciáját. A folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően 2009-ben megnyitottunk egy új rendelőt az algyői Jura Ipari Parkban.

Állandó csapatunk mellett, az igények függvényében, több helyettes orvos és asszisztens áll rendelkezésünkre, akár egyszerre különböző helyszíneken.

Létrehoztunk egy nemzetközi oltóközpontot, ahol lehetőség van bármely védőoltás felvételéhez, illetve búvárorvosi vizsgálatok kivitelezéséhez és egészségügyi alkalmasságok véleményezéséhez.

A konvencionális orvoslás mellett pályámat végig követi a komplementer gyógyászat. 1989 óta foglalkozom tardícionális kínai orvosláson belül az akupunktúrával, valamint colon hidroterápiával.

Az alábbiakban bemutatnám csapatunkat:

Dr. Baráti Levente

Dr. Baráti Levente

Háziorvostan, Foglalkozás-egészségtan, Biztosítási orvostan szakorvos
Hivatalos elsősegélynyújtó oktató, Hajóorvos

Kátai Kati

Kátai Kati

Foglalkozás-egészségügyi szakasszisztens, pszichiátriai szakasszisztens, gyógyfoglalkoztatói szakasszisztens

Trangerné Szatmári Mária

Trangerné Szatmári Mária

Háziorvosi és foglalkozás-egészségügyi szakasszisztens

Tevékenységeink