Dr. Kasza és Fia

+36 62 431 430

Hírek

Elérhetőségek

Rheumatológiai magánrendelés a Proaktív Egészségközpontban

2016. januárjától új szakrendelés indul a Proaktív Egészségközpontban. Dr Modok  Mária - szakorvos reumatológiából és fizioterápiából- 25 éves szakmai gyakorlattal fogadja a mozgásszervi betegeket a földszinten lévő rendelőben előzetes időpont-egyeztetés után.
Kérjük az első megjelenéskor hozzák el korábbi leleteiket, laboreredményeiket, esetlegesen meglévő Rtg ,CT, MRI eredményeiket, valamint az Önök által szedett gyógyszerek listáját. Az első vizsgálat alkalmával a részletes mozgásszervi állapotfelmérésen kívül a korábbi betegségekről, esetleges korábbi sérülésekről és más szervrendszereket  érintő megbetegedésekről is tájékozódunk ezért kell elhozni az ezekre vonatkozó zárójelentéseket is. 

Célunk, hogy hosszú várakozás nélkül, nyugodt körülmények között,elegendő időráfordítással történjen az orvos-beteg kapcsolat, amikor van idő a felmerülő kérdések feltevésére és megválaszolására. A gyógyulás érdekében a reumatológus  szakorvos javaslatot tesz a szükséges gyógyszerekre, az ezek kiváltásához szükséges vénnyel látja el a beteget, lokális injekciókat  adhat, illetve javaslatot adhat az Életerő Gyógyközpontban igénybe vehető fizioterápiára, ideértve például az galvánkezeléseket, iontoforéziseket, szonoforézist,  ultrahang kezelést vagy javasolhat más helyen igénybe vehető gyógyfürdőkezeléseket.
Az állapotfelmérés után az orvos javaslatot tehet esetlegesen szükséges egyéb vizsgálatokra.
A  beteg állapotának javítása és visszaesések, rosszabbodások megelőzése érdekében minden alkalommal részletes életmódbeli , ergonómiai tanácsadást végzünk, hisz a beteg is sokat tehet állapota javulásáért, önmagaga egészségéért.
 
Üdvözlettel:
 
                        Dr. Modok Mária
 

 

2015.12.17.

< Vissza

Tevékenységeink

Híreink, érdekességek

Írjon nekünk