Dr. Kasza és Fia

+36 62 431 430

Orvosi alapellátás

Elérhetőségek

Mit biztosít a háziorvosi ellátásunk?

A háziorvoslás bizalmon alapuló ellátás, a szaktudáson kívül ez a gyógyítás sikerének legfontosabb záloga. Szem előtt tartjuk a természetes gyógymódokat, amelyeket ötvözünk a modern orvoslással a felmerülő igények függvényében.

A háziorvosi (területi ellátás nélküli) tevékenység során magas színvonalú gyógyító-megelőző ellátást, kezelést és gondozást biztosítunk pácienseinknek, minden esetben életmódi tanácsokkal látjuk el őket.

Háziorvosi ellátási rendszer

A Területi ellátási kötelezettség (TEK) nélküli praxisok ellátási területe nincs meghatározva. Ezek a szolgáltatók illetve orvosok nem állnak szerződésben az önkormányzatokkal, az ellátottak bejelentkezése a betegek szabad orvosválasztásán alapul.

Magas színvonalú szolgáltatást biztosítunk, amelynek garanciája az igényesen berendezett, jól felszerelt rendelő, és nem utolsó sorban a szakmailag jól felkészült személyzet. A háziorvosi rendelésünket a hozzánk fordulók igényeihez alakítva végezzük. Lehetőség van bejelentkezésre, de a spontán érkezőket is minden esetben ellátjuk.

Széles kapcsolati rendszerünk segítségével biztosítjuk az egyéb szakorvosi ellátást vagy a helyszínen az Proaktív Egészségközpontban vagy más együttműködő szakellátóhelyeken, hogy a leggyorsabb és a legjobb szakorvosi ellátásban részesüljenek betegeink.

A folyamatos fejlesztéseink és a szoros beteg életút monitorizálása érdekében minőségbiztosítási rendszert dolgoztunk ki.

Háziorvos által végzett hatósági és alkalmassági vizsgálatok

A háziorvos által elvégezhető alkalmassági és hatósági vizsgálatok felett jogszabályok sora rendelkezik, amelyek ezek díjszabását is meghatározzák. Továbbiakban Hatósági engedélyek érvényesítése és vizsgálata

A Dr.Kasza és Fia Kft. háziorvosi rendelés szolgáltatásai:

 • akut betegségek ellátása
 • krónikus betegségek gondozása
 • gyógyszerfelírás, gyógyszerek frissítése hatékonyság, költség szempontjából
 • táppénzes állományba vétel
 • beutalás szakorvosi vizsgálatokra, kórházi gyógykezelésre
 • beteg életutak szervezése
 • hatósági orvosi tevékenység (jogosítvány, lőfegyverviselés, sport- és kedvtelési hajóvezetés orvosi alkalmassági vizsgálata)
 • munkaképesség csökkenés vizsgálati eljárás elindítása
 • komplementer medicina lehetőségeinek integrálása
 • Igazolások, szakvélemények
 • Szűrési vizsgálataink. Tovább...

Rendeletben nem meghatározott térítéses vizsgálataink
ÁLTALÁNOS ORVOSI VIZSGÁLAT ( EKG, vizelet) 7200 Ft
VÉRCUKOR-, KOLESZTERIN – MÉRÉS 600 Ft
VÉDŐOLTÁS (NEM KÖTELEZŐ) BEADÁSA RENDELŐBEN 2000 Ft
INJEKCIÓ BEADÁSA 2000 Ft
BETEG ellátás helyszínen, kiszállással 4000 Ft
Nem általunk rendelt vény átírása 2000 Ft
SZAKVÉLEMÉNYEK (EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI STB.) 7200 Ft

Tempo Mol , Welness, Patika, Dimenzió kártyát elfogadunk.

Tevékenységeink